VA-Roadshow i Göteborg

Hur ska morgondagens VA-system se ut? Var med och påverka!

VA-branschen står inför den hittills största förändringen någonsin. Nya tekniska möjligheter, tillsammans med befolknings- och klimatförändringar, resulterar i helt nya krav på vad ett IT-baserat verksamhetsstöd måste klara av. S-GROUP Solutions mål är att år 2021 leverera Sveriges första VA-system som är rustat för morgondagens behov. Därför bjuder vi in alla våra kunder, som har GEOSECMA for ArcGIS Ledning VA, till en workshop för att ge er möjlighet att vara med och påverka morgondagens VA-lösning.

VA-utmaningar och tanken bakom vår workshop

Behov av ny IT-lösning för VA-branschen

Klimatförändringar visar sig på olika sätt. Extrema regnmängder på kort tid alternativt ingen nederbörd alls. Urbanisering tar sig också olika uttryck med befolkningstillväxt och stor utflyttning som två ytterligheter. Underhållsskuld och skäliga VA-taxor är andra områden som de flesta VA-organisationer brottas med. Oavsett typ av utmaning så är den gemensamma nämnaren att säkra vattenförsörjning och avloppsrening i ett långsiktigt perspektiv med hänsyn till människors hälsa och miljö. Parallellt pågår ett digitaliseringsskifte och en hisnande utveckling av tekniska innovationer. Vad betyder detta för din VA-verksamhet?

Workshop - syfte och förväntan

Under ett par veckor åker vi nu på turné runt om i landet för att möta alla våra Ledning VA-kunder. Vi har skickat personliga inbjudningar till alla VA-chefer på grund av den överblick och kompetens som de besitter i sin yrkesroll. Men vi har givetvis bett dem plocka med en kollega från sin organisation, för vi vill försöka fånga så många perspektiv som möjligt. Under en heldag kommer vi tillsammans reda ut vilka behov och utmaningar som finns för svenska VA-organisationer. Resultatet av vår gemensamma kartläggning tar vi sedan med oss in i vårt fortsatta arbete där målet är att senast 2021 leverera ett GEOSECMA VA-system som är rustat för morgondagens behov. Så missa inte möjligheten att vara med och utforma en lösning som motsvarar era behov!

Låter det intressant att medverka? Skicka ett mejl till info@sgroup-solutions.se

Läs mer

När: 12 juni

Var: Göteborg


Hjälpte informationen dig?
Kontakta mig
Tack för din synpunkt
Just nu har vi tekniska problem, försök gärna igen senare.