Vattenstämman 2019

Möt oss på Vattenstämman! Vi deltar för att ta del av nyheter inom branschen, men framförallt för att få en möjlighet att prata mer med våra användare och andra som är intresserade av GEOSECMA Ledning VA. 

Om Vattenstämman

Vattenstämman är den självklara mötesplatsen och samtalsarenan i Sverige för vatten-, miljö- och samhällsplaneringsfrågor. Vattenstämman vänder sig till kommunala företrädare, länsstyrelser/vattenmyndigheter, övriga statliga myndigheter, universitet och högskolor, företag och intresseorganisationer som hanterar vattenfrågor i sitt arbete. Vatten – en framtidsfråga 2019 Enligt FN:s klimatpanel är de närmaste åren troligen de viktigaste i mänsklighetens historia. Att utnämna vatten till en framtidsfråga är mot den bakgrunden ganska försiktigt. Klimatanpassning, att säkra dricksvatten och förebygga översvämningar är nog så utmanande, inte minst med tanke på säkerhetsläget i världen.

Kom och prata med oss

Besök oss i utställningen där vi bland annat kommer att visa möjligheterna med GEOSECMA Ledning VA och hur vår lösning stödjer analyser och beslutsfattande och även hjälper er att monitorera och kommunicera er VA-verksamhet.

Läs mer

När: 14-15 maj

Var: Örebro

Arr: Svenskt Vatten


Hjälpte informationen dig?
Kontakta mig
Tack för din synpunkt
Just nu har vi tekniska problem, försök gärna igen senare.