Publicerad 2020-09-10

Vad kan GEOSECMA-hjälpen göra för dig?

GEOSECMA-hjälpen har alltid funnits för våra kunder som använder GEOSECMA. Hjälpen, som ligger som en integrerad del i GEOSECMAs moduler, finns enkelt tillgänglig överallt. Detta vare sig du är inne i din modul, din desktop applikation, på din padda eller i din telefon. Det enda du behöver leta efter är ett litet frågetecken!

Se vår film om GEOSECMA-hjälpen

Träffa Sara Porle, teknisk skribent på S-GROUP Solutions. Hon arbetar med att skapa innehåll som gör att våra användare kan jobba effektivare och öka sin kunskap om GEOSECMA. Dessutom jobbar hon med att uppdatera strukturen till att bli mer processfokuserad, dvs visa konkreta exempel på arbetsflöden. 

Titta på filmen där hon förklarar vad GEOSECMA-hjälpen är, vem den är till för och hur den har utvecklats över tid.


GEOSECMA-hjälpen

Ett exempel på hur GEOSECMA-hjälpen funkar i praktiken

Närhelst du behöver tips och råd om hur du utför ett arbetsmoment letar du reda på den blåa cirkeln med ett vitt frågetecken i.

I det här fallet handlar det om att utföra en TV-inspektion i GEOSECMA Ledning VA. Vid klick på frågetecknet kommer du in i hjälpen där du får de instruktioner och det stöd som behövs för att kunna lösa uppgiften på ett korrekt sätt.


GEOSECMA-hjälpen

Väl inne i hjälpen finner man längst upp till vänster i hjälpfönstret en länk som heter "visa fullständig hjälp". Då öppnas menyn och man kan hitta guidning även inom andra områden i GEOSECMA.

Oavsett om du behöver hjälp med att byta färg på en knapp eller förstå ett arbetsflöde, finner du svar enkelt och snabbt i GEOSECMA-hjälpen. Det nya sättet att beskriva arbetsflöden har vi tillämpat när vi har producerat hjälpen för GEOSECMA Widgets för Fysisk Planering samt GEOSECMA Trafik. Övriga delar i GEOSECMA-hjälpen står på tur och uppdateras kontinuerligt.Hjälpte informationen dig?
Kontakta mig
Tack för din synpunkt
Just nu har vi tekniska problem, försök gärna igen senare.