Publicerad 2019-11-04

Allt under samma tak! – För våra kunders skull

Från och med den 1 november 2019 så har S-GROUP koncernen, som bland annat består av dotterbolagen Esri Sverige AB och S-GROUP Solutions beslutat att genomföra en organisatorisk och affärsmässig förändring för att samla hela den kommunala verksamheten till ett företag, S-GROUP Solutions AB. Syftet till denna förändring är att vi, genom att samla kompetens, resurser och erfarenhet från den kommunala marknaden i ett bolag, får bättre förutsättningar att tillgodose den kommunala marknadens behov.

Logo S-GROUP Solutions AB

Det betyder att S-GROUP Solutions AB kommer att vara ensam återförsäljare och partner inom den kommunala marknaden, inklusive kommunala bolag och VA-bolag, för alla de produkter som Esri Sverige har rätten att sälja i Sverige: ArcGIS, Cityworks och FME.

Hur påverkar detta mig som kund?

Detta kommer på kort sikt inte påverka dig som kund. Vår support kommer t.ex. fungera precis som innan. Supporten för ArcGIS kommer att som tidigare skötas av Esri Sverige AB, och supporten för GEOSECMA kommer att som tidigare skötas av S-GROUP Solutions AB. Men på lång sikt betyder detta desto mer. Denna förändring möjliggör det för oss att vara en ännu bättre leverantör av de produkter och lösningar som Sveriges kommuner har behov av. Vi tycker detta är fantastiskt spännande!


Hjälpte informationen dig?
Kontakta mig
Tack för din synpunkt
Just nu har vi tekniska problem, försök gärna igen senare.