Publicerad 2020-08-18

Optimera ditt GIS med ArcGIS Monitor

Skräddarsytt för ArcGIS

GIS-plattformen är ett verksamhetskritiskt system för många människor i kommunen. ArcGIS Monitor är specifikt framtaget för att övervaka hur er GIS-plattform mår. Det ger dig möjlighet att kontrollera hur ArcGIS och GEOSECMA används och presterar så att ni säkerställer fortsatt tillgång till kritiska verksamhetsdata.

Läs mer om ArcGIS Monitor

Optimera ditt GIS med ArcGIS Monitor

Det här kan ArcGIS Monitor göra för dig

Proaktivt upptäcka problem

Uppmärksamma snabbt om t.ex. tjänster slutar fungera eller om kartlager, punkter eller objekt inte visas korrekt.

Snabbare problemlösning

Få rapporter och underlag som förenklar felsökning i dialogen tillsammans med din IT eller vår support för att snabbare sätta in rätt åtgärder.

Kostnadsbesparing

Möjlighet att med hjälp av ArcGIS Monitor ta proaktiva beslut för att undvika onödig nertid alternativt dålig prestanda i systemet.

Koll på prestandan

Bli uppmärksammad på om prestandan försämras eller använd informationen för att se hur er prestanda förändras över tid, till exempel för att proaktivt optimera GIS-miljön allt eftersom nyttjandet ökar.

Övervaka alla systemlager

För att få en aktuell översikt av databaser, nätverk och mjukvara.

Få varningar och noteringar

Definiera tröskelvärden och aktivera varningar eller larm på sådant du vill övervaka. Det finns även möjlighet att aktivera notifieringar för att du ska bli uppmärksam på när exempelvis certifikat eller licenser är på väg att löpa ut.


Vi hjälper dig hela vägen

Vi erbjuder även projektstöd för att säkerställa att implementation och användning av ArcGIS Monitor görs på bästa sätt. Projektstödet inkluderar:

  • förstudie 
  • installation
  • driftsättning och konfiguration

Läs mer om innehåll i projektstöd

/sitecore/media library/SGroup/unsplash/neil-thomas-SIU1Glk6v5k-unsplash_webb

Vill du veta mer om ArcGIS Monitor?

Är du intresserad av ytterligare information om hur vi kan hjälpa din kommun att kontrollera hur ArcGIS och GEOSECMA används och presterar så att ni säkerställer fortsatt tillgång till de kritiska verksamhetsdata som er GIS-plattform tillhandahåller? Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig inom kort.

Jag vill bli kontaktad

Hjälpte informationen dig?
Kontakta mig
Tack för din synpunkt
Just nu har vi tekniska problem, försök gärna igen senare.