Publicerad 2020-07-02

Nya supportguider för GEOSECMA Fastighet samt Ledning VA

Denna veckan har supporten tagit fram nya guider för att underlätta för dig som använder GEOSECMA Ledning VA eller vill skapa en adresslista för specifika fastigheter med hjälp av fastighetsinformation. 

I VA-guiden beskrivs hur du ändrar presentationen av vattengångshöjder. Antalet synliga decimaler på de befintliga etiketterna  ändras och guiden visar hur du sedan korrigerar placering av etiketterna i kartan. Guiden visar även hur du konverterar etiketterna till ett separat textlager. Skapar man ett separat textlager så kan man på så sätt skapa fler etiketter per objekt om man så önskar.

Den andra guiden visar hur en adresslista skapas för alla fastigheter utmed en specifik gata. Gatan söks fram via en sökrutin och resultatet används som indata till personunderlagsanalysen. Det i sin tur ger möjligheten att skapa adresslistan utifrån parametrar som exempelvis invånare, ägare och åldersspann.

Vi är väldigt glada över att våra kunder uppskattar de guider som supporten regelbundet tar fram! Supportguiderna vänder sig till dig som användare och beskriver i steg för steg antingen tips och trix eller förslag på rekommenderade arbetsflöden i GEOSECMA for ArcGIS. 


Hjälpte informationen dig?
Kontakta mig
Tack för din synpunkt
Just nu har vi tekniska problem, försök gärna igen senare.