Publicerad 2019-09-10

Ny UX-ansvarig till vårt produktteam

För ett litet tag sedan så sökte vi efter den perfekta kandidaten för att ytterligare förstärka vårt produktteam. Vi sökte en superhjälte som var redo att försvara våra användares rättigheter till lättanvända och inspirerande digitala upplevelser. En vanlig superhjälte hade räckt, men vi fick något mycket bättre, vi fick Ann! Varmt välkommen Ann Antonsson!

- Med flera års erfarenhet av ett design- och UX-perspektiv både från myndigheter och näringslivet är Ann en fantastisk rekrytering i rollen som UX-ansvarig, säger Hans-Göran Wilhelmsson, VD S-GROUP Solutions AB. Vi sätter alltid användarens upplevelse av våra produkter i första rummet. Genom att ytterligare förstärka vår designidé med hjälp av Ann så kommer detta bli ännu tydligare för våra slutanvändare, fortsätter Hans-Göran.

Vi fick möjligheten att samtala med Ann kring hennes nya uppdrag

Ann UXdesigner

Hej Ann!

Hej!

Vem är du?

Jag är en glad och målfokuserad designer från Karlskrona som har jobbat med kommunikation och design i över femton år och älskar det. Tidigare har jag jobbat som formgivare och UX-designer för kunder som Swedbank, Statens Maritima museer och Karlskrona kommun.

Så vilka spännande erfarenheter tar du med in i rollen som UX-designer?

Min superkraft är att ställa frågan varför?, överallt. Där uppstår många spännande diskussioner som ibland vänder upp och ner på perspektiven! Mitt jobb är att vara användarens riddare. Det allra viktigaste är att förstå användarens behov och anpassa designen utifrån den.

Vad är din vision kring produkterna du arbetar med?

Jag är riktigt sugen på att möta kunderna och sätta mig in i deras verksamhet, drömmar och utmaningar. Det sätter igång kreativiteten hos mig och utifrån det hoppas jag att vi ska dra nytta av ny teknik och nya lösningar och forma en upplevelse som gör att det är GEOSECMA alla vill jobba med. Jag kommer att lyssna på kundernas vision, föra kundens röst närmare utvecklingen och ytterligare stärka kundperspektivet.


Vi vet att du kommer att trivas hos oss

Vår gemensamma framtid byggs på innovation och nya perspektiv

När du tittar på en karta, vad ser du då? Vissa ser vägar, kustlinjer, stadskvarter och vattendrag. Andra ser den komplexa samhällsväv som binder samman oss alla och knyter ihop vardagslivet. Vi letar alltid efter individer som vågar tänka innovativt, och vill spela en avgörande roll i att skapa en bättre framtid.

Kolla in hur det är att arbeta på S-GROUP Solutions...


Hjälpte informationen dig?
Kontakta mig
Tack för din synpunkt
Just nu har vi tekniska problem, försök gärna igen senare.