Publicerad 2019-11-14

NY SPECIALIST INOM SAMHÄLLSBYGGNAD

För ett litet tag sedan så sökte vi efter en person som ville göra skillnad i samhällsbyggnadsprocessen, och som förstår vägen framåt för Sveriges kommuner. Vi är nu så glada att kunna presentera vårt senaste tillskott till vårt samhällsbyggnadsteam, Jakob Engvall.

- Med Jakobs kompetens som samhällsplanerare och med erfarenheten från kommunsamverkan hos Lantmäteriet har vi gjort en riktig stjärnrekrytering, säger Claes Francke, Chef för tekniskt köpstöd på S-GROUP Solutions AB. Det är precis denna kompetens våra kunder efterfrågar, erfarenhetsdriven nyfikenhet som vill åstadkomma förändring. Varmt välkommen Jakob, avslutar Claes.

 Vi fick chansen att ställa några frågor till Jakob:

Jakob BAS

Hej Jakob!

Hej!

Vem är du?

En glad och driven Gävlebo vars intressen landar i teknik, sport, kultur och natur. Dessa överlappar varandra på flera sätt, men den gemensamma faktorn är att jag hela tiden söker ny kunskap och vill lära mig mer om allt. Jag vill även utmana mig själv och de strukturer samt arbetssätt som används idag och ställa frågan: ”Hur kan det här göras bättre?”.

Så vilka spännande erfarenheter tar du med in i rollen som Tekniskt köpstöd?

Jag är utbildad samhällsplanerare och kommer senast från Lantmäteriet där jag i flera år arbetat med kommunsamverkan och samhällsbyggnadsprocessen i stort. Min utbildningsbakgrund kombinerad med det täta samverkansarbetet med Sveriges kommuner har gett mig en djup förståelse i de utmaningar som finns idag, något som kommer att vara till stor nytta.

Vad är din vision kring kunderna du arbetar med?

Vi ska tillsammans få samhällsbyggnadshjulet att snurra snabbare och bättre. Genom att ligga i framkant och tillhandahålla de bästa och modernaste lösningarna kan vi ge våra kunder verktygen att jobba så smidigt och effektivt det går.


Vi vet att du kommer att trivas hos oss

Vår gemensamma framtid byggs på innovation och nya perspektiv

När du tittar på en karta, vad ser du då? Vissa ser vägar, kustlinjer, stadskvarter och vattendrag. Andra ser den komplexa samhällsväv som binder samman oss alla och knyter ihop vardagslivet. Vi letar alltid efter individer som vågar tänka innovativt, och vill spela en avgörande roll i att skapa en bättre framtid.

Kolla in hur det är att arbeta på S-GROUP Solutions...


Hjälpte informationen dig?
Kontakta mig
Tack för din synpunkt
Just nu har vi tekniska problem, försök gärna igen senare.