Publicerad 2019-10-08

NY SPECIALIST INOM SAMHÄLLSBYGGNAD

För ett litet tag sedan så sökte vi efter den perfekta kandidaten för att ytterligare förstärka vårt samhällsbyggnadsteam. Det vi hittade var Max, den fantastiska kombinationen av planeringsarkitekt och spelutvecklare!

- Det är ett kvitto på att vi gör rätt saker när vi attraherar så spännande kompetens som Max, säger Hans-Göran Wilhelmsson, VD S-GROUP Solutions AB. Hans specialisering som planeringsarkitekt med fokus på digitalisering och 3D, i kombination med hans bakgrund inom spelutveckling, är fantastiskt spännande med tanke på kommande produktnyheter i vår portfölj, fortsätter Hans-Göran.

Vi fick möjligheten att samtala med Max kring hans nya uppdrag


Hej Max!

Hej!

Vem är du?

En planarkitekt med intresse för den tekniska biten av yrket, som drömmer om en digital framtid där mycket krångel och byråkrati löses med en knapptryckning. Tidigare har jag jobbat med planering på Karlskrona kommun med fokus på digitalisering och 3D.

Så vilka spännande erfarenheter tar du med in i rollen som Specialist?

Innan jag sadlade om till planeringsarkitekt jobbade jag med att utveckla datorspel. Det har gett mig en teknisk grund att stå på när det gäller att utveckla programvara med fokus på användarens upplevelse. 3D-visualisering av data blir allt viktigare ute i våra kommuner och där tror jag att min branschöverskridande kunskap kommer väl till pass.

Vad är din vision kring kunderna du arbetar med?

Det ska vara enkelt att göra rätt och våra kunder ska ligga i framkant när det kommer till fysisk planering med digitala verktyg. Våra produkter ska underlätta kundernas arbetsflöde och bidra till att detaljplane- och samhällsbyggnadsprocessen blir smidig för alla involverade.


Vi vet att du kommer att trivas hos oss

Vår gemensamma framtid byggs på innovation och nya perspektiv

När du tittar på en karta, vad ser du då? Vissa ser vägar, kustlinjer, stadskvarter och vattendrag. Andra ser den komplexa samhällsväv som binder samman oss alla och knyter ihop vardagslivet. Vi letar alltid efter individer som vågar tänka innovativt, och vill spela en avgörande roll i att skapa en bättre framtid.

Kolla in hur det är att arbeta på S-GROUP Solutions...


Hjälpte informationen dig?
Kontakta mig
Tack för din synpunkt
Just nu har vi tekniska problem, försök gärna igen senare.