OM OSS

S-GROUP Solutions AB är ett företag specialiserat på att skapa moderna, effektiva IT-stöd för offentliga verksamheter. Våra kunder är kommuner och myndigheter i Sverige och norra Europa. Vi bedriver vår programvaruutveckling i nära samarbete med kunder och användare. Detta tillsammans med trettio års erfarenhet av implementation, utbildning och support ger oss en marknadsledande position vad gäller framtidssäkra verksamhetslösningar. S-GROUP Solutions har idag verksamhet i Sverige, Finland och Litauen.


Ni kommer att trivas hos oss

VÅRT LÖFTE TILL DIG SOM KUND ÄR ENKELT "VI VET ATT NI KOMMER ATT TRIVAS HOS OSS ♡"

Relationer driver förtroende, och förtroende driver nya möjligheter. Oavsett om vi pratar leverans av tjänster, ditt möte med våra medarbetare eller i din vardag med våra produkter, så vet vi att vi måste sätta dig i centrum. Vi förstår att vår framgång bygger på våra kunders förtroende för oss. För att påminna oss om detta varje dag så har vi skapat en värdegrund som omsluter hur vi vill upplevas tillsammans med dig som kund. Med kompetens och omtanke i fokus.

 • Creativity – Vi skapar rätt lösningar, eftersom vi förstår era utmaningar
 • Cooperation – Vi är starkare tillsammans, eftersom vi älskar din kompetens
 • Commitment – Vi håller vad vi lovar, alltid
 • Curiosity – Vi vill förstå varandra, eftersom nyfikenhet driver rätt lösningar
 • Courage – Vi vågar vara annorlunda, eftersom innovation kräver mod

 • STOLT SILVERPARTNER MED ESRI

  Esri är den globalt marknadsledande utvecklaren av GIS-teknologi. Det är på denna plattform, känd som ArcGIS, som vi bygger vårt verksamhetsstöd GEOSECMA, för att skapa det vi kallar en kommungeografisk samarbetsplattform. Vårt partnerskap med Esri låter oss dra fördel av plattformens globala utvecklingstakt och genom detta skapa stora fördelar hos våra kommunala användare.


  VÅR IDÉ

  Vi utvecklar verksamhetssystem för såväl kart- och planförsörjning som kommunalteknik. Våra lösningar är också en integrerad del av kommunens IT-miljö. Vi kan därför länka ihop olika förvaltningar och verksamheter till en effektiv helhet. Det ger dig möjlighet att investera stegvis i verksamhetens utveckling. För de kunder som efterfrågar det nyckelfärdiga paketet så levererar vi förstudie, implementation, utbildning och konvertering enligt väl definierade processer.

  Vi har nära samarbete med myndigheter och deltar i standardiseringsgrupper. Så även om du inte har fullständig koll på förändringar i regelverk och rekommendationer, så är det faktiskt inget bekymmer. Vi tar ansvar för den biten i våra produkter.


  TILLSAMMANS UTVECKLAR VI FRAMTIDENS KOMMUNALA LÖSNINGAR

  På S-GROUP Solutions så hyllar vi varje individs unika personlighet, och det är ett affärskrav att man tar den med sig till jobbet varje dag. För det är så vi vill att våra tjänster och produkter ska vara designade, med specialistkompetens och mycket hjärta där användaren står i centrum. Men det handlar givetvis inte bara om att rekrytera rätt individer, utan även att sätta människor, resurser och kreativitet i rätt miljö. Det är först då vi ser effekterna hos våra kunder, hos oss, men även ute i samhället.


  KARLSKRONA – VÅRT PRODUKTUTVECKLINGSCENTRUM

  På vårt huvudkontor och produktutvecklingscentrum har vi samlat en rikt nyanserad flora av kompetenser och roller för att tillsammans utveckla innovativa tjänster och produkter, som används av svenska kommuner. På vårt huvudkontor hittar du våra specialister inom produkt & mjukvaruutveckling, UX/UI, testexperter, kundrelationer, marknadsföring och ekonomi. Genom gemenskap och samarbete skapar vi, för att bygga ett mer hållbart och digitaliserat samhälle.

  Kolla in våra lediga tjänster...


  teamwork

  VÅRA SPECIALISTER - HJÄRTAT I VÅR VERKSAMHET

  Att arbeta som specialist hos oss innebär är att du är, eller strävar mot att bli, bland de bästa i Sverige inom ditt specifika område. Till din hjälp i den strävan är du omgiven av människor som alla är fokuserade på en sak: att skapa värde för våra kunder och samhället i stort. Hos oss får du en unik möjlighet att arbeta med tekniskt avancerade produkter för att göra våra kunder bättre i sin vardag eftersom vårt fokus ligger på lösningar som gör en faktisk skillnad för dem. Vi lyckas med vårt uppdrag därför att det inte bara handlar om att utveckla den egna kompetensen, det handlar också om att dela med sig av de idéer och den kunskap man har för att bli kreativa tillsammans. Varmt välkommen med din ansökan!


  OM S-GROUP

  S-GROUP Solutions AB ingår i koncernen S-GROUP, som är en nordeuropeisk koncern som arbetar med världens främsta programvaror för hantering av GIS och tillhandahåller IT-baserade affärs- och verksamhetslösningar där läget har betydelse för företag, kommuner och myndigheter. I koncernen ingår, förutom vi, företag som Esri Sverige, Esri Finland, S-GROUP Lietuva och Progira. Vi är som koncern miljöcertifierade enligt ISO 14001.

  ISO14001 SGROUP Solutions

  Hjälpte informationen dig?
  Kontakta mig
  Tack för din synpunkt
  Just nu har vi tekniska problem, försök gärna igen senare.