NU SATSAR VI PÅ TVÅ KONFERENSER UNDER SAMMA TAK - VÄLJ SJÄLV: ArcGIS, GEOSECMA ELLER BÅDA!

Nu möts vi på Clarion Hotel & Congress Malmö Live, där vi arrangerar vår växande konferens! Och det är precis det vi gör, vi växer! Vi utökar vår konferens med en fristående konferens för dig som arbetar med ArcGIS - samlat under ett tak. Tillsammans med myndigheter och kunder presenterar vi trender och regelverk samt nyheter som påverkar just ditt verksamhetsområde. Anmäl dig nu för att säkra din plats!

Konferensmingel

VÄLJ VILKEN KONFERENS DU VILL LÄSA MER OM:

Se hur konferensen växer fram! Redan nu kan du ladda ner en programöversikt. Över 80 föreläsningar på 2 dagar – välj och vraka, hitta ditt spår!

Delta i konferensen för att:

UTVECKLAS

I din yrkesroll. Få ny kunskap och verktyg att omsätta praktiskt i dina arbetsprocesser.

UTBILDAS

Lyssna på myndigheter och branschorganisationer. Ta del av tips kring produkten.

NÄTVERKA

Träffa oss, kollegor från andra kommuner/bolag och knyt kontakter med branschfolk.


Thomas Petersson

HELKVÄLL MED GOD MAT, UNDERHÅLLNING OCH SVERIGES NÄST SNYGGASTE COVERBAND!

Kvällen bjuder på skrattframkallande underhållning med Thomas Petersson, en folkkär komiker med en given plats i landets humorelit. Live-musik, showmusik och välkända cover-låtar framförs av ”SNSB – Sveriges näst snyggaste band”. Dessutom intar vi en tre-rätters meny, väl sammansatt med genomtänkta smaker och ekologiska råvaror. Så förbered dig på en på en fartfylld kanonkväll!


VI BOR PÅ CLARION HOTEL & CONGRESS MALMÖ LIVE

Du bokar och betalar själv eventuell övernattning på valfritt hotell. Vi rekommenderar Clarion Hotel & Congress MALMÖ LIVE, där konferensen hålls och där vi har ett antal rum reserverade för oss med avtalad rabatt. Bokning görs via mejl till book@clarionlive.se. Uppge vilka nätter som logi önskas, därefter bekräftas din bokning via mejl av hotellet. Glöm inte att uppge bokningskod: 2107GR016996. VIKTIGT - Begränsat antal rum! Boka snarast logi för att säkerställa hotellrum där vi konfererar! Det är möjligt att kostnadsfritt avbeställa bokat rum ända fram till dagen innan bokat datum. Först till kvarn...

Malmö live

JA, JAG VILL DELTA!

Konferensen startar kl. 9.30 den 7 februari med gemensam inledning, men ni är välkomna till registrering och fika redan från kl. 8.30. Konferensen avslutas vid 15-tiden den 8 februari. Kostnad för deltagande under hela konferensen är 5500 kr. Anmäl ditt deltagande här...

ArcGIS & GEOSECMA konferens - anmälan

Hjälpte informationen dig?
Kontakta mig
Tack för din synpunkt
Just nu har vi tekniska problem, försök gärna igen senare.