Möt S-GROUP Solutions på Vatten2023!

Möt oss i utställningen på Vatten2023, Sveriges största mötesplats för dig verksam inom VA, som arrangeras den 24-26 oktober på Svenska mässan. Besök vår monter (B08:50) och se vår nya generation av GEOSECMA för VA – marknadens mest moderna VA-system för hantering av klimatförändringar, urbanisering, eftersatt VA-underhåll men också stöd för att nyttja absolut senaste teknologi för att skapa ett smart VA-nät. Givetvis har vi inbyggt stöd för att följa Svenskt Vattens aktuella publikationer! 

Under Vatten2023 kommer du som besökare få en unik möjlighet att se GEOSECMA för VA live och att prata Smart VA med våra VA-experter på plats. Och du, du vet väl om att du kan besöka utställningen helt kostnadsfritt? Du anmäler dig enkelt via länken nedan. Vi ses i Göteborg!

Kostnadsfri entrébiljett till utställningen

Här kan du läsa mer om Vatten2023

Läs mer om GEOSECMA för VA

Vatten2023

GEOSECMA VA Förnyelseplanering

Kundcase: Västerviks kommun – proaktiv förnyelseplanering som säkrar framtida VA-försörjning

Västerviks Miljö & Energi arbetar med proaktiv och systematisk förnyelseplanering av sitt ledningsnät för att säkra framtida VA-försörjning. Genom att nyttja ny teknik som löser komplexa problem på ett enklare sätt har de automatiserat och strukturerat sitt arbete och förenklat kommunikationen med såväl beslutsfattare som medborgare.

Tisdag 24/10 kommer Robert Eriksson (produktchef för VA) berätta om Västerviks kommuns erfarenheter av att arbeta proaktivt och systematiskt med förnyelseplanering, de tekniska lösningar som ligger till grund för deras arbete och riskanalyser, samt de förväntningar de har på sitt framtida arbete med förnyelseplanering.

Stora Scenen, tisdag 24/10 kl 12:00


Hjälpte informationen dig?
Kontakta mig
Tack för din synpunkt
Just nu har vi tekniska problem, försök gärna igen senare.