Publicerad 2021-07-07

Se film - Enklare och snabbare handläggning av ärenden från Ledningskollen

VA-användare? Se hit - uppskattat webbinar nu tillgängligt som film

Under våren har vi bjudit in till webbinar om vårt nya moderna GEOSECMA-stöd för enkel och snabb handläggning av ärenden från Post- och Telestyrelsens webbtjänst ”Ledningskollen.se”. Våra VA-kunder har uttryckt stor uppskattning för hur GEOSECMA – Ledningskollen/ledningsägare medför att antalet arbetsmoment minskar och handläggningstiden förkortas tack vare ett automatiserat ärendeflöde mellan ”Ledningskollen" och GEOSECMA for ArcGIS. Därför lägger vi nu ut en publik länk även till detta inspelade webbinar.


Filmens innehåll

  • Presentation av hur GEOSECMA – Ledningskollen/ledningsägare skapar nytta för VA-organisationer oavsett storlek och antal ärenden som handläggs.
  • Produktdemo - vi visar hur hela ärendeflödet, från inkommit ärende i ”PTS Ledningskollen” till avslutat ärende, hanteras i GEOSECMA.
  • Produktdemo - smarta analyser och sammanställning av relevant statistik för effektiv samordning, uppföljning och överblick.

Eftersom detta är en inspelning, av ett tidigare sänt live-webbinar, så går det inte att skicka frågor. Om du vill veta mer så är du däremot varmt välkommen att kontakta oss via info@sgroup-solutions.se.


Hjälpte informationen dig?
Kontakta mig
Tack för din synpunkt
Just nu har vi tekniska problem, försök gärna igen senare.