Publicerad 2021-09-08

S-GROUP Solutions utsedd till årets vinnare av Made in Karlskrona

Vi är riktigt stolta och glada över att berätta att Karlskrona kommun har utsett S-GROUP Solutions som årets vinnare av ”Made in Karlskrona”!

- Jättekul och oj så oväntat, säger Hans-Göran Wilhelmsson, VD, S-GROUP Solutions. Det är fantastiskt hedersamt att uppmärksammas för våra framgångar som programvarubolag med smarta IT-lösningar för ett hållbart samhällsbygge. Priset får vi tack vare hängiven personal och ambitiösa kunder som på riktigt förändrar organisationer, samhällen och Sverige.


Made in Karlskrona

Vad är tanken bakom detta pris? Jo, Karlskrona kommun vill lyfta fram företag som är goda ambassadörer för Karlskrona och vars marknad sträcker sig utanför länets gränser. Nu ser vi med spänning fram mot Guldeken-galan den 29 oktober, där vi är ett av tre företag som tävlar i prisklassen ”Made in Blekinge".

Nyfiken på juryns motivering?

S-GROUP Solutions AB är ett produktföretag inom IT med ett eget varumärke. De är specialiserade på verksamhetsnära GIS-lösningar för kommuner, VA-organisationer och Lantmäteriet för att samla in, hantera, analysera och visualisera information med hjälp av geografiska data kopplade till en plats.

Företaget har lyckats mycket bra med sin egenutvecklade produkt GEOSECMA for ArcGIS och har sålt in sin lösning till 85 procent av Sveriges kommuner och är därmed marknadsledande i sin bransch.

S-GROUP Solutions AB är aktiva i att utveckla det lokala näringslivet och har större delen av omsättningen utanför regionen. Företaget växer stadigt och bidrar både till sysselsättning och tillväxt i Blekinge och uppfyller också kriterierna för jämställdhet och hållbarhet genom ett gott arbetsmiljöarbete."


Hjälpte informationen dig?
Kontakta mig
Tack för din synpunkt
Just nu har vi tekniska problem, försök gärna igen senare.