Publicerad 2019-10-15

Nya "Mina Sidor” en succé - Över hundra användare på en vecka

Vi kan med glädje konstatera att den nya versionen av Mina Sidor har varit en fantastisk framgång. Över hundra registrerade användare redan första veckan. Resultatet? Massa spännande förslag på utvecklingen av GEOSECMA for ArcGIS.

För lite drygt en vecka sedan så släppte vi ny funktionalitet under ”Mina Sidor” på sgroup-solutions.se. Syftet är att kunna fånga användargenererade idéer om ny funktionalitet och förbättringar i GEOSECMA for ArcGIS. Givetvis kan man även kommentera och rösta på andras förslag så att vi tillsammans med våra användare får fram de förslag som gör störst skillnad i deras verksamheter.

- Utifrån ett produktutvecklingsperspektiv är detta enormt spännande. Detta är verkligen att få gå hand i hand med våra kunder för att långsiktigt skapa den bästa möjliga upplevelsen och effekten hos våra användare, säger Hans-Göran Wilhelmsson, VD S-GROUP Solutions. För oss är engagerade och innovationsorienterade kunder en viktig komponent för att leverera kvalité och framtidssäkra system. Redan i nästa release av GEOSECMA for ArcGIS kommer flera av förslagen vara implementerade, avslutar Hans-Göran.

Vill du också få möjligheten att påverka? Skapa konto på "Mina Sidor"


Hjälpte informationen dig?
Kontakta mig
Tack för din synpunkt
Just nu har vi tekniska problem, försök gärna igen senare.