Publicerad 2020-03-11

Vi värnar om våra medarbetare och kunder – därför inför vi onlineutbildningar och resebegränsningar

Kära kunder!

Vi följer noga information och anvisningar från berörda myndigheter, WHO och Folkhälsomyndigheten kring coronaviruset (COVID-19). Med anledning av senaste tidens utveckling och dess ökade inverkan på vårt samhälle så vill vi dela med oss av vilka åtgärder vi vidtar.

Alla utbildningar blir distansutbildningar

Vi har beslutat att ersätta alla kurstillfällen med distansutbildningar. Uppstår några frågor kring bokade utbildningar är det bara att höra av sig till utbildningsansvarig hos oss på: johan.wallsten@sgroup-solutions.se eller slå honom en signal på mobil: 0724 023 997. Har du redan bokat en utbildning med oss så kommer du att bli kontaktad inom kort.

Digitala möten ersätter fysiska träffar

Det är vår önskan att det ska vara enkelt att göra affärer med oss i alla lägen. Våra medarbetares samt kunders hälsa och säkerhet är dock alltid vår högsta prioritet. Därför har vi beslutat att under nuvarande situation övergå till helt digitala möten och leveranser. Vi ber om er förståelse även om det eventuellt medför ökad komplexitet i att arrangera dessa möten och leveranser.

Er, liksom vår, verksamhet stödjer verksamhetskritiska områden i samhället och därför är det av yttersta vikt att vi gör allt i vår makt för att denna inte störs ut av onödiga sjukdomsfall. Så låt oss tillsammans visa att digitala möten kan ersätta fysiska möten i större utsträckning än vad vi trodde var möjligt.

Vi håller er uppdaterade

Vi fortsätter att följa informationen från aktuella myndigheter och kommer löpande att utvärdera våra resebegränsningar utifrån deras rekommendationer. Vi håller er uppdaterade om betydande förändringar i vår resepolicy görs.


Hjälpte informationen dig?
Kontakta mig
Tack för din synpunkt
Just nu har vi tekniska problem, försök gärna igen senare.