GEOSECMA för VA - Framtidens VA-system är här!

Resan har tagit några år och resmålet är inte bara efterlängtat av oss på S-GROUP Solutions utan framför allt av våra kunder inom VA-verksamhet! Nu är vi i mål! Marknadens mest moderna VA-system är här.

Skärmbild GEOSECMA VA Förnyelseplanering mobilt och desktop

Varför ska du välja GEOSECMA för VA?

Se vår kortfilm där vi presenterar hur vår VA-lösning bidrar till smartare VA-verksamhet och säkrad långsiktig VA-försörjning!

Filmens längd: 1:25 minuter.


GEOSECMA VA

Senaste teknologi för ett smart och säkert VA-nät. Intuitiva gränssnitt tillsammans med kraftfull analyskapacitet av nät och anläggningar på såväl övergripande som detaljnivå. Stöd för ett ledningsnät helt i 3D. Sprid information om ert VA-nät via lättbegripliga och översiktliga Dashboards. Komplett stöd för daglig ajourhållning av ledningsnätet.


GEOSECMA VA Drift och underhåll

Marknadens vassaste stöd för mobilitet med sömlösa arbetsflöden mellan kontor och fält. Dokumentera, planera och analysera med hjälp av intuitiva projekt och användarvänliga arbetsflöden. Hantera såväl förebyggande som planerat och akut underhåll. Överblicka status och följ upp verksamhetsmål via översiktliga Dashboards.


Se film - Så förbereder ni er VA-organisation

Ta del av våra rekommendationer kring vad ni redan nu kan göra för att förbereda er inför övergången från befintliga GEOSECMA Ledning VA till GEOSECMA för VA - version 11.1. 

Filmens längd: 8:30 minuter.


Hjälpte informationen dig?
Kontakta mig
Tack för din synpunkt
Just nu har vi tekniska problem, försök gärna igen senare.