Om S-GROUP Solutions

S-GROUP Solutions är ett respekterat och lönsamt produktföretag inom IT, specialiserat på verksamhetsnära GIS-lösningar för kommuner, VA-organisationer och Lantmäteriet. 

Vår egenutvecklade produkt, GEOSECMA for ArcGIS, är verksamhetskritisk för mer än hälften av Sveriges kommuner. Systemet bygger på världens mest använda GIS-plattform, ArcGIS från Esri Inc. Med delar av hela vår produktportfölj finns vi i 85 % av landets kommuner.

Vi är en del av Addnode Group

Addnode Group förvärvar, driver och utvecklar entreprenörsdrivna bolag som tillhandahåller programvaror och digitala tjänster till marknader där vi har, eller kan ta, en ledande position. Vi är en Europaledande leverantör av programvaror och tjänster för design, konstruktion och produktdatainformation samt en ledande leverantör av dokument- och ärendehanteringssystem till svensk offentlig sektor.

Vi är 2 300 medarbetare i Sverige, Storbritannien, Tyskland, Australien, Danmark, Finland, Frankrike, Indien, Irland, Japan, Kanada, Litauen, Nederländerna, Norge, Polen, Serbien, Slovakien, USA och Österrike. 2021 uppgick nettoomsättningen till 4,1 miljarder SEK. Addnode Groups B-aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. För mer information, vänligen besök: www.addnodegroup.com


Vårt löfte till dig som kund är enkelt "Vi vet att du kommer att trivas hos oss♡"

Relationer driver förtroende, och förtroende driver nya möjligheter. Oavsett om vi pratar leverans av tjänster, ditt möte med våra medarbetare eller i din vardag med våra produkter, så vet vi att vi måste sätta dig i centrum. 

Vi förstår att vår framgång bygger på våra kunders förtroende för oss. För att påminna oss om detta varje dag så har vi skapat en värdegrund som omsluter hur vi vill upplevas tillsammans med dig som kund. Med kompetens och omtanke i fokus.


Vår värdegrund

  • Vi skapar rätt lösningar, eftersom vi förstår era utmaningar
  • Vi är starkare tillsammans, eftersom vi älskar din kompetens
  • Vi håller vad vi lovar, alltid
  • Vi vill förstå varandra, eftersom nyfikenhet driver rätt lösningar
  • Vi vågar vara annorlunda, eftersom innovation kräver mod

Vår idé

Vi utvecklar verksamhetssystem för såväl kart- och planförsörjning som kommunalteknik. Våra lösningar är också en integrerad del av kommunens IT-miljö. Vi kan därför länka ihop olika förvaltningar och verksamheter till en effektiv helhet. Det ger dig möjlighet att investera stegvis i verksamhetens utveckling. För de kunder som efterfrågar det nyckelfärdiga paketet så levererar vi förstudie, implementation, utbildning och konvertering enligt väl definierade processer.

Vi har nära samarbete med myndigheter och deltar i standardiseringsgrupper. Så även om du inte har fullständig koll på förändringar i regelverk och rekommendationer, så är det faktiskt inget bekymmer. Vi tar ansvar för den biten i våra produkter.


Tillsammans utvecklar vi framtidens kommunala lösningar

På S-GROUP Solutions så hyllar vi varje individs unika personlighet, och det är ett affärskrav att man tar den med sig till jobbet varje dag. För det är så vi vill att våra tjänster och produkter ska vara designade, med specialistkompetens och mycket hjärta där användaren står i centrum. Men det handlar givetvis inte bara om att rekrytera rätt individer, utan även att sätta människor, resurser och kreativitet i rätt miljö. Det är först då vi ser effekterna hos våra kunder, hos oss, men även ute i samhället.


Karlskrona - vårt produktutvecklingscentrum

På vårt huvudkontor och produktutvecklingscentrum har vi samlat en rikt nyanserad flora av kompetenser och roller för att tillsammans utveckla innovativa tjänster och produkter, som används av svenska kommuner. 

På vårt huvudkontor hittar du våra specialister inom produkt & mjukvaruutveckling, UX/UI, testexperter, kundrelationer, marknadsföring och ekonomi. Genom gemenskap och samarbete skapar vi, för att bygga ett mer hållbart och digitaliserat samhälle.

Kolla in våra lediga tjänster...


teamwork

Våra specialister - hjärtat i vår verksamhet

Att arbeta som specialist hos oss innebär är att du är, eller strävar mot att bli, bland de bästa i Sverige inom ditt specifika område. Till din hjälp i den strävan är du omgiven av människor som alla är fokuserade på en sak: att skapa värde för våra kunder och samhället i stort. 

Hos oss får du en unik möjlighet att arbeta med tekniskt avancerade produkter för att göra våra kunder bättre i sin vardag eftersom vårt fokus ligger på lösningar som gör en faktisk skillnad för dem. Vi lyckas med vårt uppdrag därför att det inte bara handlar om att utveckla den egna kompetensen, det handlar också om att dela med sig av de idéer och den kunskap man har för att bli kreativa tillsammans. Varmt välkommen med din ansökan!


Addnode Group's visselblåsarfunktion

We are committed to doing what is right.

At Addnode Group, upholding a transparent business environment and strong ethical principles is our priority. We value the safety and respect of all individuals impacted by our operations, and your role is pivotal to our achievements.

Our Reporting System for Concerns

Our reporting system serves as an early alert mechanism to mitigate risks. It stands as a crucial instrument in promoting elevated ethical standards and upholding the trust of our stakeholders. 

This platform is designed for reporting serious potential wrongdoings that may impact individuals, our organization, the wider society, or the environment. Your report can encompass information about criminal activities, irregularities, violations, or any actions that contravene EU or national laws in a work-related context. While concrete proof is not necessary for your concerns, it's essential that all reports are made in good faith.

Your whistleblowing message is secure

The whistleblowing tool is provided by an external company, Whistleblower Software, to ensure anonymity. Whistleblower Software has taken substantial security measures to ensure that all data being submitted into the system is secure.

All messages will be processed confidentially.

For employees, please find your company name in the drop-down menu on the whistleblower link https://whistleblowersoftware.com/secure/addnodegroup. The reports will be handled by either local case handlers or central case handlers, depending on company size and geographical location.

For external parties, and employees in companies within Addnode Group, there is also a central reporting channel. Through this channel, the report goes to central case handlers at Addnode Group. This channel is called “Central” and is found in the drop-down menu.


Hjälpte informationen dig?
Kontakta mig
Tack för din synpunkt
Just nu har vi tekniska problem, försök gärna igen senare.