Förstärk kommunikationen med StoryMaps

Har ni börjat kika på potentialen i att förstärka er kommunikation, internt och/eller externt, med hjälp av ArcGIS StoryMaps men inte tagit steget fullt ut ännu? Vi hjälper er att komma igång! 

Projektstöd

Öka förståelse och deltagande genom interaktivitet

Kartor förklarar, förenklar och förtydligar information – dessa egenskaper är centrala i kommunikation. Genom att använda StoryMaps i er kommunikation kan ni kombinera interaktiva kartor med bilder, filmer, texter och annan typ av media som förstärker ert budskap. Storytelling har blivit något av ett modeord, men egentligen handlar det om en gammal tradition av att berätta i ord, bilder, symboler och känslor. 

Med ArcGIS StoryMaps inbyggda möjligheter för läsaren att interagera med presentationen når ni ut med planer och projekt i en kartberättelse som främjar tillgänglighet för och dialog med kollegor, medborgare och beslutsfattare.

Bild team


Upplägg och omfattning

En inledande workshop belyser möjligheterna med ArcGIS StoryMaps, förbereder verksamheten och definierar omfattningen för en första kartberättelse. Därefter konfigureras en StoryMap baserat på resultatet av workshopen. Det ger er både ett konkret resultat och kunskapen för att kunna fortsätta arbetet på egen hand.


Hjälpte informationen dig?
Kontakta mig
Tack för din synpunkt
Just nu har vi tekniska problem, försök gärna igen senare.