GEOSECMA Ledning VA – VASS-rapport

Vi vänder oss till er som har GEOSECMA Ledning VA och som vill komma igång med en snabbare hantering av uttag av underlag till VASS, VA-branschens statistiksystem. 

Att ta fram underlag för VASS drift och rörnät kan vara en tidskrävande uppgift. Med en kundanpassad VASS-rapport kommer ni snabbt få ett underlag i form av en VASS-rapport som dessutom säkerställer att uppgifterna baseras på samma kriterier varje gång. 

VASS-rapporten hanterar ca 80 % av frågorna i driftstatistiken från kategorierna för administrativa och tekniska basdata (Bd) samt kvalitet, service och tillgänglighet (Di,Ks) och kan även kompletteras med frågor för VASS rörnät. 

Vi hjälper till med att konfigurera ett kundanpassat frågelager som genererar en VASS-rapport utifrån de data ni har i er ledningsdatabas. Vi gör även en grundlig genomgång i hur rapporten fungerar vid leverans och driftsättningstillfälle.  VA, VASS, VASS-rapport

Innehåll

Projektstödet omfattar två dagar och innehåller följande moment: 

Dag 1 - Förstudie 
  • Vi går igenom och dokumenterar hur varje enskild fråga ska besvaras utifrån er databas.
Dag 2 - Konfiguration
  • Vi sätter upp en kundanpassad VASS-rapport utifrån förstudien. Färdig rapport driftsätts sedan i er miljö och i samband med det går vi också igenom hur rapporten fungerar praktiskt.

Hjälpte informationen dig?
Kontakta mig
Tack för din synpunkt
Just nu har vi tekniska problem, försök gärna igen senare.