Våra tjänster

Vi erbjuder ett varierat sortiment av tjänster baserade på de behov du som kund kan tänkas ha. Under de olika verksamhetsområdena nedan hittar du information om projektstöd, kurser och workshops som finns tillgängliga inom ditt område.

Saknar du en tjänst? Kontakta oss på info@sgroup-solutions.se så återkommer vi till dig.

Tjänster

Klicka på ditt verksamhetsområde för att hitta tjänster som är intressanta för dig.

Schemalagda kurser

När ditt nya GEOSECMA-system är levererat och sjösatt gäller det att maximera nyttan så att alla användare snabbt kommer igång och har koll på hur man bäst använder funktioner och arbetsflöden. Och efter ett tag kommer nya medarbetare in i kommunen, som förstås också behöver få kunskap om det verksamhetssystem de ska använda som arbetsverktyg. Därför erbjuder vi ett standardiserat utbud av lärarledda utbildningar så att du och din organisation ständigt kan utvecklas och förbättras. Kurserna är schemalagda och kursmaterial ingår.

Projektstöd

Vi erbjuder inte bara standardiserad utbildning, utan även projektstöd av olika slag så att du och din organisation kan utvecklas enligt de specifika behov och önskemål ni har. Under varje verksamhetsområde presenteras exempel på de paketerade projektstöd vi tillhandahåller. Vi kan dessutom skräddarsy kortare insatser där era behov styr innehållet. Ett projektstöd utförs i er egen miljö och vi kommer tillsammans överens om datum för insatsen.

Workshops

Våra workshops ges utan kursmaterial och utgår ifrån deltagarnas frågeställningar där diskussion varvas med föreläsningar. Liksom kurserna är våra workshops schemalagda och flera kommuner och organisationer kan finnas med bland deltagarna.

ArcGIS kursutbud

För dig som vill fördjupa dig i de olika möjligheter som finns i vår ArcGIS-plattform rekommenderar vi ett besök hos Esri där du kan ta del av deras utbud av såväl schemalagda som anpassade utbildningar.


Hjälpte informationen dig?
Kontakta mig
Tack för din synpunkt
Just nu har vi tekniska problem, försök gärna igen senare.