Systemarkitektur - Portal for ArcGIS och GEOSECMA

Med anledning av senaste tidens utveckling av COVID-19 och dess ökade inverkan på vårt samhälle så har vi beslutat att ersätta alla kurstillfällen med distansutbildningar. Mer information finner du här...


Denna workshop vänder sig till dig som är GIS-samordnare eller systemansvarig och vill fördjupa dig i de systemtekniska delarna och best practice när det gäller systemdesign och arkitektur för ArcGIS Portal och GEOSECMA. Workshop ges utan kursmaterial och utgår från deltagarnas frågeställningar där diskussion varvas med föreläsning. Målet är att du efter denna workshop skall ha en bra bild över vad som behövs för en lyckad implementation av ArcGIS Portal men också vilka möjligheter som plattformen ger.

Utbildning

Kontakt for utbildning

Innehåll

  • Hur kommer man igång med ArcGIS Portal.
  • Hur ser rekommendationerna kring systemarkitektur ut.
  • Vad är  viktigt att tänka på ur tekniskt perspektiv.
  • Var och hur hänger GEOSECMA och ArcGIS-portal ihop.

Målgrupp

Kursen riktar sig till systemadministratörer och till tekniska administratörer för GEOSECMA for ArcGIS.

Förkunskaper

Genomförd kurs i GEOSECMA Grundkurs

Kommande kurser

  • 28 sep, distanskurs

Pris

6300 SEK exkl. moms per person och dag. I avgiften ingår för- och eftermiddagsfika samt lunch (ej vid distansutbildning). Efter genomförd workshop finns även möjlighet att erhålla kursintyg. Anmälan är bindande men det går bra att avboka din plats kostnadsfritt fram till 3 veckor innan kurstillfället.

Boka utbildning


Hjälpte informationen dig?
Kontakta mig
Tack för din synpunkt
Just nu har vi tekniska problem, försök gärna igen senare.